Industritorkpapper är ett smart papper

industritorkpapperIndustritorkpapper är ett smart papper. Inte som toalettpapper som enbart används på toaletten eller skrivarpapper som bara används till skrivaren. Med industritorkpapper billigt kan du torka upp alla möjliga vätskor och ämnen och det är utmärkt tillsammans med andra ämnen också. Här kommer några exempel på vad du kan använda ditt industritorkpapper till.

Med industritorkpapper kan du till att börja med torka rent föremål som många använder och rör vid. Föremålet lämnas därefter helt fritt från bakterier och dessutom helt utan ludd från industritorkpappret. Pappret används på detta sätt bland annat vid avtorkning av dörrhandtag och maskiner med handtag på gym.

Industritorkpapper är också idealt för ”vanlig” städning, antingen det är på hemmet eller en arbetsplats. Pappret fungerar nämligen otroligt bra med städrengöringsmedel, med bra absorberingsförmåga utan att göra pappret för blött. Att det inte luddar underlättar städningen ofantligt.

Industritorkpapper används också, som namnet antyder, inom industrier. Platser där det förekommer olja, fetter och starka rengöringsmedel kräver ett starkare industripapper än de som används för städning och rengöring och detta går att skaffa lika lätt som det vanliga. Extra kraftigt industritorkpapper torkar enkelt bort olja utan att lämna fläckar eller ludd kvar. Beställs med fördel från Internet!