Gör bubbelkuvert personliga

bubbelpåsarBubbelkuvert är kuvert vadderade med bubbelplast på insidan för att skydda det du vill skicka. En rolig fördel med bubbelkuvert är den vita ytan. Med lite fantasi kan man göra kuverten väldigt personliga. Det är alltid roligare att få ett brev som ser lite annorlunda ut och är det gjort för hand visar det uppskattning för mottagaren eftersom du som skickar valt att lägga ner tid på att göra kuverten personliga. Bubbelkuvert är också lätta att skriva på då ytan är gjord av papper. För företag som valt att använda sig av bubbelkuvert är ytan också en fördel eftersom företagen enkelt kan klistra på loggan exempelvis i ett hörn på ett bubbelkuvert. Eller stämpla på loggan fungerar lika bra. Med lite olika färgade pennor, lim och lite glitter kan man göra roliga bubbelkuvert. Det är alltid mer spännande att få ett udda och personligt brev som mottagare än ett enkelt vitt kuvert. Idag finns det också mängder av olika pysselaffärer där du kan hitta massor av roliga klistermärken och pennor. Även små band som är enkla att klista på och glitter eller annat konfetti liknande material. Schabloner finns också om du vill måla ett motiv för hand.